Британски учени се поинтересуваха от истината в израза „Размерът има

...
Британски учени се поинтересуваха от истината в израза „Размерът има
Коментари Харесай

Връзката между размера на пениса и удоволствието от секса

Британски учени се поинтересуваха от истината в израза „ Размерът има значение “ във връзка със сексуалността. Експерти от King's College London подходиха към тази теза от чисто научна позиция и организираха поредност от опити.

Те потърсиха помощта на 12 двойки и подариха на мъжете силиконови пръстени с разнообразни размери, които трябваше да бъдат сложени в основата на пениса по време на секс, с цел да се редуцира дължината му.

Проучването е извършено „ на сляпо “: девойките не знаят кой размер на пръстена употребява младият мъж и правят оценка удоволствието, което получават по 100-точкова канара.

Според водещия създател на проучването Дейвид Вейл, намаляването на дълбочината на навлизане на инч (2,54 сантиметра) е довело до статистически значимо понижаване на количеството изпитано наслаждение. Колкото по-дълъг е бил пенисът, толкоз по-малко евентуално е пръстените да повлияят на удоволствието от половия акт.

С други думи става известно, че размерът в действителност има значение.

Но учените побързаха да успокоят притежателите на не най-дългите полови органи. Според тях някои от отговорите са строго самостоятелни, тъй че въпреки всичко не може да има повсеместен метод към този въпрос.

Освен това в проучването имаше доста субективни аспекти, по-специално ставаше дума за влюбени двойки, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР