Британски туристи, които се отправят към Испания, може да пристигнат

...
Британски туристи, които се отправят към Испания, може да пристигнат
Коментари Харесай

Предупреждението на Испания за британците като „криза“ вижда, че Коста дел Сол въвежда нови ограничения

Британски туристи, които се насочат към Испания, може да дойдат и да намерят плувните басейни празни. Властите в част от страната, обичана от британците като ваканционна дестинация, се борят дали да забранят на хотелиерите да пълнят басейните си, до момента в който страната се бори с продължителна суша.

Южният район на Андалусия е изправен пред непрекъсната суша от 2016 година и продължава да е изключително пресъхнал тази година. Миналата година сушите в Испания се класираха измежду 10-те най-скъпи климатични бедствия в света, съгласно отчет на Christian Aid, заяви Express.

Въпреки че валеше в региона през последния уикенд, резервоарите са цялостни единствено на 25%. Артуро Бернал, началник на туризма в района, настоя, че лятото ще бъде " обикновено " за туристите, идващи в региона, и че няма да има липса на питейна вода.

Въпреки това има известно комплициране по отношение на разпоредбите за басейните. Хунта де Андалусия, която управлява най-южния район на Испания, утвърди четвърти декрет за сушата в края...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР