Британски тийнейджър, който беше намерен във Франция шест години след

...
Британски тийнейджър, който беше намерен във Франция шест години след
Коментари Харесай

Алекс Бати дава първо изявление, след като се събра със семейството си за първи път от шест години

Британски младеж, който беше открит във Франция шест години откакто изчезна, приказва обществено за първи път през днешния ден.

След като се върна в дома си от извършване на покупки с родственик през днешния ден, Алекс сподели на кореспонденти: „ Радвам се, че съм вкъщи за Коледа “, преди да се върне вътре. Тийнейджърът се събра със фамилията си вкъщи, откакто беше в неопределеност повече от шест години.

Сега 17-годишният дойде назад в Олдхам, Голям Манчестър, в събота вечерта след бурни няколко дни, в които беше взет от френски водач на селски път в Южна Франция. Без единодушието на фамилията му, The Mirror сега не може да разгласява настоящи фотоси на Алекс, които към момента не са обществено притежание, с цел да отбрани поверителността му.

Сега той ще прекара Коледа със своя легален аставник, баба Сюзън Каруана. Алекс беше разгласен за липсващ през 2017 година на 11 години, когато отиде на авансово планувана отмора в Марбея, Испания, с майка си Мелани Бати и дядо Дейвид Бати. Френските прокурор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР