Британски телевизионен готвач, за който се установи, че живее напълно

...
Британски телевизионен готвач, за който се установи, че живее напълно
Коментари Харесай

Британски телевизионен готвач, живеещ „нов живот след призрачно семейство“, „осъществи контакт“ с отбягната съпруга

Британски ефирен готвач, за който се откри, че живее изцяло друг живот в Америка, откакто „ нереален “ фамилията му се е свързал с бременната жена, която заряза.

Чарлз Уидърс е упрекнат, че е напуснал колегата и детето си, откакто потребителите на обществените медии го наблюдаваха след обезверената молба на жена му във Фейсбук. Чарлз, който преди този момент се появи в телевизионното шоу Chopped през 2022 година, се реалокира от вкъщи им в Масачузетс в Тексас, оставяйки фамилията си.

Отчуждената му брачна половинка, Ашли Макгуайър, се обърна към Фейсбук, с цел да твърди, че роденият във Англия готвач е липсващ „ безследно “. Тя сподели в уеб страницата на обществените медии, че е желала да се разведе със брачна половинка си, само че заради неналичието на контакт и той живее в друг щат, това се оказа мъчно.

Сега се оповестява, че той има се е свързал и е споделил, че е подготвен да „ седне и да поговори “ в пълзящ текст на жена си, съгласно TMZ. Не е ясно дали той ще се върне в Обединеното кралство -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР