Британски студент се събуди и откри, че някой е купил

...
Британски студент се събуди и откри, че някой е купил
Коментари Харесай

Студент изгуби личната си карта, събуди се до билет за Малдивите и сметка, заредена с над 5000 паунда

Британски студент се разсъни и откри, че някой е купил безбожно безценен билет до Малдивите на негово име, откакто предната нощ младежът си бе изгубил персоналната карта.

Билетът бе първа класа и бе предопределен за 2 декември, като имаше и пренос през Абу Даби, написа в. " Метро ". За похлупак четирите билета пристигнаха до сметка, цялостна с 5,289.87 английски паунда. Придружаващото писмо от Полетния център бе адресирано до " Лорд Джордж Уилям Армстронг " и гласеше: " Благодаря ви доста, че за пръв път викахте. " Ние сигурно оценяваме Вашия бизнес и се надяваме, че вашите подчинени се вълнуват от идния ви полет от първа класа до Малдивите ". Моля, имайте поради, че салдото по сметката може да се употребява напълно до петък, 10 ноември, 12:00 часа ".  



Преди да припадне обаче, студентът забелязва още едно прикрепено парче хартия, което разкрива, че цялото нещо в действителност е кофти смешка от член на личния състав на Полетния център. Стив, който работи в клона в град Челтнъм, намерил персоналната карта на Уилям на открито. Той желал просто да му я върне назад, само че за какво не и да се пошегува много устойчиво с него. В долната част на писмото той написа: " Просто се уверете, че ни имате поради за идващото си пътешестване. Пази се! Стив ". След кофти случката двамата в действителност се срещнаха и Уил се снабди още веднъж с персоналната си карта.



Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР