Британски шпиони добавиха още два града, за да направят девет

...
Британски шпиони добавиха още два града, за да направят девет
Коментари Харесай

Девет цели на Обединеното кралство Владимир Путин би бомбардирал първи, тъй като шпионите разкриха списъка с убити

Британски шпиони прибавиха още два града, с цел да създадат девет цели, към които Владимир Путин би се насочил, в случай че избухне война с Русия.

< Източници от разузнаването предизвестиха, че двете спомагателни местоположения в Южна Англия към този момент са в листата за съветски бомбардировачи с огромен обхват. Но макар че имената не са дадени, вътрешният човек удостовери, че единият от градовете „ има военни връзки “, а другият не.

Вероятно градове с исторически връзки с въоръжените сили, като да вземем за пример защото Алдършот, Колчестър и Портсмут към този момент са в листата, други варианти варират от Чатъм, Кент до Тидуърт и Солсбъри в Уилтшир.

Актуалният лист - най-пълният, притежаван в миналото от английското разузнаване услуги - беше предадено на офицер от английското разузнаване в Източна Европа от съветски сътрудник. Освен че показва задачите, той разкрива детайлности от кои военни летища ще летят съветските бомбардировачи и броя на самолетите, предопределени за интервенцията.

„ Информацията включва детайлности за офанзива от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР