Британски съд гледа делото за мистериозната смърт на 18-годишна студентка,

...
Британски съд гледа делото за мистериозната смърт на 18-годишна студентка,
Коментари Харесай

Красива студентка поживя едва четири дни в общежитие и я застигна мистериозна смърт

Британски съд гледа делото за мистериозната гибел на 18-годишна студентка, умряла едвам четири дни откакто се нанесла в общежитието на Университета „ Шефийлд Халам “. Тя повръщала в продължение на три дни и припаднала в банята на стаята си, оповестява „ Сън “.
 
Родителите на красивата Абигейл Хол описаха пред съда по какъв начин я завели на разходка в центъра на Шефийлд преди да почине. Лекар ѝ предписал лекарство против стомашни болки и споделил, че може би е хванала вирус или има инфектиран апендикс, съобщи Блиц.

 
Родителите ѝ предложили да си я приберат у дома в Донкастър, с цел да се лекува, само че тя настояла да остане, с цел да може да съобщи курсовата си работа по биология на идващия ден. Съквартирантката ѝ Агата я наглеждала и до последно девойката била „ радостна и отзивчива “.
 
Но на 23 септември 2015 година Агата намерила Абигейл припаднала в банята. Повикала помощ и дружно с още един студент се пробвала да откри дефибрилатор, само че в общежитието нямали такова. Въпреки напъните на пристигналите парамедици, красивата студентка умряла малко по-късно.
 
Съсипаният другар на Абигейл – Джош Томпсън, показа за нея, че тя била неговата „ панда “ и имала всичко на света, за което живее. Той питал родителите ѝ за позволение да ѝ предложи брак откакто тя приключи първата си година в университета.
 
Патолозите още не са сигурни за повода за гибелта на студентката. Аутопсията е посочила, че в дробовете ѝ имало „ вдишан материал “, само че не била ясно какъв е и по какъв начин е попаднал там. Тогава като причина за гибелта е посочена „ аспирационна пневмония “, която се получава при вдишването на непознато тяло.
 
Вторичната експертиза оповестила като причина за гибелта „ идиопатичен гастроентерит “. В първата си към този момент в кампуса Абигейл излязла с другари в нощен клуб, а на втората отишла на „ празненство с багра “, където главното развлечение е пълнене на балони с багра от аерозолни кутии и вдишването на въздуха от тях. Ефектът е като при приемане на опиати.
 
Свидетел разказал по какъв начин Абигейл обърнала няколко чашки, в това число водка и енергийни питиета, само че и двете вечери била единствено подпийнала, само че не и пияна.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР