Британски пенсионер, който е изправен пред затвор в Дубай, след

...
Британски пенсионер, който е изправен пред затвор в Дубай, след
Коментари Харесай

Съпруга на пенсионер, арестуван в спора за партита в Дубай, се страхува, че „той няма да оцелее в затвора“

Британски пенсионер, който е изправен пред затвор в Дубай, откакто помоли купонджиите да понижат шума, няма да оцелее зад решетките, брачната половинка му сподели.

74-годишният Иън Макелар е пътувал от Абърдийншър до Дубай, с цел да помогне на щерка си и внучката си да се открият в новия си живот в Обединените арабски емирства. След сдърпване със съседи обаче пенсионираният професор по стопанска система може да получи една година затвор. Карол, неговата 49-годишна брачна половинка, която се възвръща от рак на дебелото черво, сподели, че се опасява, че брачният партньор й няма да преживее годината в чужбина.

75-годишният мъж гледаше внучката си в новогодишната нощ като негова щерка трябваше да става за работа в 5.30 сутринта. В прилежащата къща съседите правеха ваучър и той отиде да попита дали могат да понижат шума към 1 сутринта. Дъщеря му планираше да отиде и да ги помоли да внимават за равнищата на шума, само че Иън сподели, че ще отиде вместо това - като вземе 18-месечната си внучка, защото беше будна.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР