Британски педофил е изправен пред затвора, след като е злоупотребил

...
Британски педофил е изправен пред затвора, след като е злоупотребил
Коментари Харесай

Педофил се представи за тийнейджърка в мрежата и злоупотреби с 51 момчета

Британски педофил е изправен пред пандиза, откакто е злоупотребил с 51 млади момчета и се е опитал да доближи до 5000 деца по целия свят, представяйки се за тийнейджърка онлайн.

36-годишният Дейвид Уилсън сложил някои от жертвите си в състояние да желаят да сложат завършек на живота си, откакто ги изнудил да му изпратят разголени свои фотоси.

Мъжът последователно изграждал доверие с момчетата – на възраст сред четири и 14 година, преди да ги принуди да правят ужасяващи дейности, в това число в някои случаи полово принуждение над по-малките си братя и сестри.

Той употребявал поредност от подправени самоличности, с цел да се свърже с младежите във Фейсбук и Snapchat, преди да им изпрати известия на нерегистрирани телефони.

Той изпращал изображения на млади дами от интернет на момчетата, които му прибирали образен материал за себе си.

В някои случаи Уилсън препраща изображения на измъчваните деца на техни другари, даже когато те го молели да спре.

През юни и юли 2017 година Фейсбук разпознал 20 акаунта на момчета на възраст от 12 до 15 години, които са изпратили свои графични изображения отстрани, който изглеждал да принадлежи на 13-годишно момиче.

След ратък арест Уилсън бил освободен под гаранция, след което траял контактите си с дребни деца. През август 2017 година, телефон, обвързван с насилието, бил открит прикрит в спалнята му.

Сега полицейските началници приканиха Фейсбук да преразгледа своя ход към криптиране на известия от край до край, което евентуално разрешава на нарушители да останат незабелязани.

В понеделник мъжът беше разгласен за един от най-големите полови насилници над деца, разследвани в миналото от NCA, откакто се призна за отговорен за 96 полови закононарушения против 51 момчета в Ipswich Crown Court.

Разследването разкри, че Уилсън е обменил над 250 000 известия с жертви по целия свят, в това число Австралия и Америка.

Мъжът призна обвиняванията, които включват: съзнателно предизвикателство или подбудителство на момчета към полова активност; изнудване; съзнателно да кара децата да гледат полови изображения и съзнателно улеснява половата употреба на деца, като изпраща изображения на тези деца.

Престъпленията са били осъществени в интервала сред май 2016 година и април т.г.

Тони Кук, началник на интервенциите на CSA в NCA, сподели: „ Дейвид Уилсън е извършител, който е предизвикал сърцераздирателни премеждия на някои от момчетата и техните фамилии в този случай.

„ Той съумя да завоюва доверието на момчетата и да употребява обществените медии, посредством добре практикувани техники, с цел да ги убеди, че той в действителност е млада жена, която се интересува от тях.

След това той манипулира или ги принуждава да изпращат изображения на себе си или на други деца, за които той жадува. Той знаеше, че жертвите страдат, само че игнорираше молбите им да спрат, до момента в който не получи това, което искаше от тях.

Уилсън пази изпратения от децата материал и употребява опасността да го показа измежду приятелите си, с цел да ги управлява.

Поздравявам жертвите и техните фамилии за храбростта им да оказват помощ на прокуратурата и нашите следователи, които усърдно и настойчиво потвърждават, че Уилсън е виновен.

Уилсън е образец за възрастни полови нарушители, които употребяват интернет, с цел да скрият същинската си идентичност, употребявайки правдоподобни онлайн персони, с цел да експлоатират деца.

Знаем, че децата все по-често споделят персонални материали в уеб страниците на обществени медии, само че бих ги помолил да обмислят деликатно взаимоотношенията си онлайн и да са наясно с породените пострадвания и дълготрайни вреди от манипулативни извършители като Уилсън. “

Роб Джоунс, шеф в NCA пък съобщи: „ Това беше огромно следствие, което докара пред правораздаването доста рисков извършител.

Смразяващо е да мислим, че Уилсън е можело да не бъде хванат, в случай че Фейсбук към този момент беше приложил своите проекти за кодиране от край до край, които напълно ще попречват достъпа до наличието на известията.

Първоначалната идентификация на сметките на Уилсън от Фейсбук през юни и юли 2017 година са обезпечили разследващата информация, която стартира това следствие.

Съдържанието, получено от диалози във Фейсбук Messenger, също беше от решаващо значение по време на интервенцията.

Ако това наличие беше шифровано от край до край, съществуваше действителен риск правораздаването да не бъде изпълнено и Уилсън да продължава да злоупотребява с жертви и през днешния ден. “

Присъдата на Уилсън се чака на 12 януари идната година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР