Британски пътник успешно се промъкна на летище в Лондон и

...
Британски пътник успешно се промъкна на летище в Лондон и
Коментари Харесай

Британският пътник без билети лети до летище JFK без паспорт или бордна карта, след като „ограничи“ пътника през охраната

Британски пасажер сполучливо се промъкна на летище в Лондон и се качи на полет до летище JFK в Ню Йорк без паспорт или бордна карта през предходната година безреден празничен сезон, защото той остава в неопределеност.

46-годишният Крейг Стърт е упрекнат, че е влезнал зад пасажер през автоматизираните врати на лондонското летище Хийтроу на 26 декември, без да сигнализира нито един от чиновниците на реда, съгласно Sun.

Стърт се направлява самичък до изхода за качване на British Airways, когато непрестанно се движи зад нищо неподозиращите пасажери на няколко контролно-пропускателни пункта и зони за паспортен надзор, без да демонстрира подобаваща документи, заяви изданието.

Твърди се, че Стърт се е качил и е намерил място на изцяло резервирания интернационален полет, тъй като някои пасажери са изпуснали връзката си на летището.

След като се качи на борда, Стърт хапна безвъзмездна храна и питиета, до момента в който се наслаждаваше на лукса на безвъзмезден 9-часов полет до Съединени американски щати.

Късметът на безделни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР