Британски пъб търси да назначи срещу 500 британски лири кандидат,

...
Британски пъб търси да назначи срещу 500 британски лири кандидат,
Коментари Харесай

Пъбове плащат 500 лири, за да пиете бира, да замезвате и да гледате телевизия

Британски пъб търси да назначи против 500 английски лири претендент, чиято работа ще се показва в това да пие бира, да замезва и да гледа спортни излъчвания, оповестява в. "Метро ".
Офертата е на веригата кръчми "Гладния кон ", ситуирани в три разнообразни графства. Но защото няма цялостно благополучие, медалът има и противоположна страна. Пиячът на бира ще би трябвало да прави работата и на формален пиар на пъба, в който ще бъде нает, съобщи Българска телеграфна агенция.
Но това надали ще тормози претендентите, като се вземат поради облагите - пиянство на бира на стомах, замезване с лазаня, пържени картофки и риба, игра на дартс и пеене на караоке.
В задължението на назначените на поста ще влиза визити на пъбове "Гладния кон " и предоставяне на рекомендации за привличане на повече клиенти. Но с цел да бъдат утвърдени кандидатурите, в мотивационното писмо би трябвало да се изтъкне с какво точно даденият субект би бил "идеалният пъб пиар " на веригата. Заявките за длъжността се одобряват до 13 ноември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР