Британски медиум твърди, че е разговарял с покойната принцеса Даяна

...
Британски медиум твърди, че е разговарял с покойната принцеса Даяна
Коментари Харесай

Даяна разкрила на медиум – Чарлз пада от трона след скандал

Британски медиум твърди, че е разговарял с починалата принцеса Даяна и разкри какво мисли тя за заболяването на снаха си Кейт Мидълтън.

Джема Лонсдейл твърди пред Daily Star, че е имала духовно събуждане, когато схванала, че има рак на гърдата през 2018 година Тя почнала да си задава „ по-дълбоки въпроси “, както и да получава „ знаци от Вселената “, където чувствала, че може да предскаже бъдещи събития. С течение на времето тя почнала да са свързва с съответни хора и е разговаряла с починалата принцеса на Уелс. Тя споделя, че Даяна й е изпратила известия, намекващи за „ иден скандал “ – който може да докара до отдръпването на крал Чарлз.

„ Свързах се с нея по отношение на обстановката с Кейт – тя искаше да отбрани децата си и да отбрани Кейт. Тя продължи да приказва за Чарлз. Показа ми по какъв начин смъква короната си, като че ли се оттегляше. Тя не ми даде вътрешна информация какво следва, само че несъмнено следва скандал “, сподели Лонсдейл.

Джема споделя още, че духовните послания, които получава, могат да бъдат толкоз мощни, че би трябвало да ги пренебрегва изцяло, тъй като „ може да докара до пристрастяване “. „ Може да е доста изкушаващо да желая повече информация, която няма да ми докара нищо положително “, добави тя, представена от Телеграф.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР