Британски журналисти установиха местоположението на 44-годишна американка, обвинена в опит

...
Британски журналисти установиха местоположението на 44-годишна американка, обвинена в опит
Коментари Харесай

Само след 2 дни издирване: Журналисти откриха наемен убиец, когото полицията търси 5 г.

Британски публицисти откриха местоположението на 44-годишна американка, упрекната в опит за ликвидиране. Издирването на Ейми Бетро стартира през септември 2019 година, когато пробвала да отнеме живота на притежател на магазин за облекла в Бирмингам.

Според следствията Ейми Бетро провела нападението дружно с 56-годишния Мохамед Аслам и с неговия наследник Мохамед Назир – на 30 година По време на нападението револверът ѝ затънал и американката избягала.

Твърди се, че Бетро се е върнала в къщата на търговеца часове по-късно с такси и е стреляла три пъти през прозорците, само че никой не е бил ранен.

 Хладно и с гръмотевични стихии на доста места България 2 мин. Хладно и с гръмотевични стихии на доста места  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата Светът 4 мин. Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата  Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов България 2 мин. Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов  Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас? Тази сутрин 2 мин. Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас?  Хладно и с гръмотевични стихии на доста места България 2 мин. Хладно и с гръмотевични стихии на доста места  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата Светът 4 мин. Джо Байдън: Не беше мъдро да пътувам толкоз, съвсем заспах на дебата  Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов България 2 мин. Николай Марков: Политическа партия „ Величие “ е единствено и само Ивелин Михайлов  Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас? Тази сутрин 2 мин. Аптеки на митинг: Ще повлияят ли измененията в НЗОК на пациентите у нас?

Пет дами изтърпяват 20-годишни и доживотни присъди за ликвидиране в сливенския затвор

Според проверяващите американката е изпълнявала поръчки за убийства и по-рано. По време на нападението в Бирмингам тя се е маскирала като безобидна жена с хиджаб.

Някои от тях са наказани, били са в пандиза, само че всички съумяват да избягат

Два дни след несполучливото поръчково ликвидиране Бетро се завръща в Съединените щати. Назир и Аслам са открити от органите на реда. Двамата мъже са упрекнати в заговора за убийството. И двамата са наказани. Полицията афишира Бетро за търсене, само че допреди дни от 44-годишната към този момент жена няма и диря – това е по този начин в продължение на 5 години.

Сега обаче единствено след два дни търсене, екип на английското издание „ Дейли мейл “ откриват Бетро в Западна Азия.

В правосъден документ, представен от американските медии, се показва, че „ брачната половинка страда от извънреден финансов стрес “

Чрез разбор на фонови елементи от селфита на американката в Инстаграм и фотоси на залез от прозореца на хола ѝ тя е проследена до апартамент в покрайнините на арменската столица Ереван.

На запис от камери за наблюдаване публицистите виждат Бетро да напуща жилището си. Те незабавно се обадили на английската полиция, а по-късно арменските управляващи арестуват търсения наемен палач.

Тя стои зад покупко-продажби с опиати и пране на пари за милиони

Предстои 44-годишната жена да бъде екстрадирана във Англия.

В жилището си в Армения Бетро води усамотен живот, работи онлайн и рядко излиза. Съседите на дамата не знаели за престъпното ѝ минало и били шокирани да схванат, че тя е обвинена за убийства.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР