Британски имот е оприличен на беден квартал“ в третия свят“

...
Британски имот е оприличен на беден квартал“ в третия свят“
Коментари Харесай

Британски „беден квартал“, който е като „третия свят“, където жителите се страхуват, че ще бъдат „убити“

Британски парцел е отъждествен на „ безпаричен квартал “ в „ третия свят “ след повишаване на престъпността накара жителите да се опасяват, че ще бъдат „ убити “.

Мийт съд в западен Лондон има тревожно равнище на престъпност и е посочен като „ най-лошото място за живеене във Англия “. Съветът на Ийлинг, управителен от лейбъристите, се е заел да върне жителите, само че предизвести, че това ще отнеме месеци. Жителите, които в този момент са оставени да хвърлят парцели, се тревожат за живота си.

Един вярваше, че „ ще умрат тук “ и сподели, че главното им терзание, до момента в който живеят в Meath Court, е дали ще бъдат убити дружно с децата си. Имението е построено от 60 корабни контейнера, в които се намират стотици членове на обществеността.

Неназованият гражданин сподели: „ Страхувам се, че ще умра тук. Това е най-лошото място за живеене във Англия. Все едно си в страна от третия свят. Ужасен съм, че ще бъда погубен или децата ми ще бъде погубен. " Сериозните закононарушения в региона са обезпокоително разпростр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР