Британски художник представи портрет на американския президент Доналд Тръмп, който

...
Британски художник представи портрет на американския президент Доналд Тръмп, който
Коментари Харесай

Британски художник направи портрет на Тръмп от фекалии

Британски художник показа портрет на американския президент Доналд Тръмп, който направил със личните си фекалии. Ексцентричният актьор рисувал в скрито студио. Портретът е наименуван "Shithole " - отпратка към изявление на самия Тръмп за имигрантите от Хаити и Африка, които идват в Америка.

Творецът се показва като Endless и отхвърля да оповести същинското си име.

Очертанията на главата на Тръмп са боядисани в изпражнения, смесени с черна багра. Произведението е приключено със пласт от смола, с цел да резервира цвета си и да го защищити от окисляване. Авторът възнамерява да покаже творбата си пред американския президент по време на визитата му в Обединеното кралство, планувано за октомври тази година.

През януари Тръмп попита защо са им на Съединените щати имигранти от "мизерни дупки " като Хаити и страните в Африка. Той направил този коментар пред сенатора демократ Дик Дърбин и сенатора републиканец Линдзи Греъм, които отишли в Овалния кабинет да известят президента за детайлностите на нов имиграционен законопроект, подсилен от група сенатори от двете партии.

"За какво са ни тук всички тези хора от Африка? Тези страни са мизерни дупки ", реагирал Тръмп съгласно един от източниците и предложил вместо това в Съединени американски щати да отиват хора от Норвегия. Според различен източник президентът сложил и Хаити под този знаменател.

Запитан за думите на Тръмп, представителят на Белия дом Радж Шах отговори: "Някои политици във Вашингтон избират да се борят за непознати страни, само че президентът Тръмп постоянно се бори за американския народ ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР