Британски хипнотерапевт е насилвал сексуално свои пациентки под прикритието на

...
Британски хипнотерапевт е насилвал сексуално свои пациентки под прикритието на
Коментари Харесай

Британски хипнотерапевт е насилвал сексуално пациентки, оставяйки ги „в постоянен страх“

Британски хипнотерапевт е насилвал полово свои пациентки под прикритието на лекуване, оставяйки ги травматизирани и „ в непрекъснат боязън “.

Пол Стивън-Дейли, на 82 години, се завърна през днешния ден в магистратския съд на Мелбърн в Австралия, където беше наказан на двегодишна социална заповед за санкции, откакто се призна за отговорен в непочтено нахлуване над една жена и полово допиране на друга шест години по-късно, до момента в който са били негови клиенти. Британският дядо е работил като хипнотерапевт в продължение на доста години в източната част на Мелбърн, преди да „ съобщи билета си “ след полицейското следствие.

В правосъдните документи, получени от Herald Sun, Стивън-Дейли е оголен за предходно нахлуване жена през 2015 година и полово допиране на друга жена на към 20 години през 2021 година Съдът чу, че една неназована жертва се е обърнала към Стивън-Дейли, с цел да помогне за лекуването на ОКР, като в началото вярвала, че е „ намерила решение “. Жертвата сподели, че е живяла „ в по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР