Британски градинари са предупредени за едно особено неприятно растение, което

...
Британски градинари са предупредени за едно особено неприятно растение, което
Коментари Харесай

Британците с градини са предупредени за „най-опасното растение в Обединеното кралство“, което може да бъде фатално при докосване

Британски градинари са предизвестени за едно изключително неприятно растение, което е толкоз смъртоносно, колкото и красиво.

Експерт споделя, че е идентифицирала най-опасното растение в Обединеното кралство, което убива при усвояване и води до гневни кожни обриви, в случай че се допре. Растението олеандър дава красиви розови цветя, само че несъмнено не би трябвало да се отглежда в градини с деца или домашни любимци, споделя специалистът на MyJobQuote.co.uk Фиона Дженкинс.

„ Растението олеандър е най-опасното растение в Обединеното кралство заради че е доста отровен както за хората, по този начин и за животните ", сподели тя. „ Това растение е доста отровно и в случай че погълнете даже доста малко количество от това растение, това може да докара до гибел.

„ Физическият контакт с растението може да аргументи алергични реакции и тежки кожни раздразнения. Важно е да държите олеандрите надалеч от деца и домашни любимци. "

Ако градината ви постоянно се посещава от домашни любимци или деца, най-добре е да избягвате т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР