БРИТАНСКИ готвач, обвинен в призрачна“ съпруга и две деца, беше

...
БРИТАНСКИ готвач, обвинен в призрачна“ съпруга и две деца, беше
Коментари Харесай

Как британският телевизионен готвач Чарлз Уидърс беше проследен от армия от детективи на TikTok само за 24 часа след молбата на „призрачната“ съпруга

БРИТАНСКИ готвач, упрекнат в „ призрачна “ брачна половинка и две деца, беше проследен от войска от TikTok детективи единствено часове след странната молба на колегата му.

Разбитият сърце Ашли Макгуайър твърди съпругът на телевизионната звезда Чарлз Уидърс е изоставил фамилията им преди година, откакто се твърди, че е сменил името си и е липсващ „ безследно “.

Но с помощта на детективите на TikTok, Съобщава се, че основният готвач на MIA е избягал в Тексас - на големи 30 часа път с кола от фамилията му.

Интернет детективи настояват, че са преследвали брачна половинка й - потвърждавайки, че са намерили връзка с него в приложения за запознанства като Bumble.

Казват, че роденият в Лондон готвач в този момент се твърди, че минава през Чарли, само че той към момента не е дал отговор на нито едно от обвиняванията против него.

Ловът на брачен партньор стартира предходната събота, откакто Макгуайър се обърна към Фейсбук, с цел да се опита да откри нейния избягал сътрудник.

В странна молба тя написа: „ Това е моят съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР