Британски експат в Испания почина от очевидна алергична реакция, след

...
Британски експат в Испания почина от очевидна алергична реакция, след
Коментари Харесай

Британски татко почина от „алергична реакция“ към забранено в Обединеното кралство болкоуспокояващо след нараняване в голф в Испания

Британски експат в Испания умря от явна алергична реакция, откакто му беше обещано болкоуспокояващо, което е неразрешено в Обединеното кралство.

Лекари в здравна клиника дадоха на Марк Брукс, 42, Nolotil, комерсиалното име на метамизол, откакто той изпита дискомфорт в рамото след игра на голф покрай дома си в Аликанте. Два дни по-късно бащата на едно дете беше откаран по неотложност в болница в Торевиеха, където лекарите споделиха, че има изчерпани бели кръвни кафези и страда от сепсис. Това докара до органна непълнота и господин Брукс, градинар, родом от Дербишър, умря четири дни откакто получи инжекцията.

Метамизолът е неразрешен в Обединеното кралство и документи, съгласно известията, са разкрити от групата на акцията Асоциация на пациентите, наранени от опиати (ADAF). ) допускат, че господин Брукс е умрял след " очевидна алергична реакция към метамизол ". The Mirror се свърза с ADAF за коментар.

Партньорката на господин Брукс Съмър Моузес, 38, сподели: „ Цялото н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР