Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от

...
Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от
Коментари Харесай

Блогър проникна в изоставената къща на убиец и тръпки го побиха от видяното

Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от Норфолк, който през 1999 година е прострелял 16-годишен апаш с ловджийската си пушка. Съдейки по фрагментите, направени в парцела на Тони Мартин, в къщата и прилежащите към нея икономически постройки от доста време не е стъпвал човешки крайник.

``
реклама
През 2000 година Мартин е наказан на пожизнен затвор, само че с помощта на положителното си държание излиза предварително и лежи единствено 3 години за непредумишлено ликвидиране.



След като излиза от пандиза обаче,възрастният мъж не се връща във фермата си и досега местонахождението му е незнайно.

По думите на блогъра, изоставената плантация в Норфолк наподобява на снимачната площадка на кино лентата на ужасите „ Тексаско кръвопролитие ”. Освен всичко останало, на всички места по пода се търкаляли кости на животни.



" Приличаше на гигантска паяжина. Толкова се изплаших... Повече кракът ми няма да стъпи на това място ”, безапелационен е основателят на YouTube-канала Abandoned World Explorer UK.

Освен злокобните находки, в страховитата къща той се натъкнал и на много любопитни и скъпи неща. В гаража да вземем за пример разкрил бял Range Rover първо потомство.



Според слуховете, откакто излязъл от пандиза, Тони Мартин известно време се скитал в региона, нощувайки в колата си, а по-късно бил приютен от другар. И до ден сегашен не е ясно за какво мъжът е решил да не се върне в дома си, който по този начин обезверено е защитавал.

Превод: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР