Британски авиолинии и туристически компании планират за сряда протестни действия

...
Британски авиолинии и туристически компании планират за сряда протестни действия
Коментари Харесай

Британски авиолинии и туроператори на протест срещу Covid ограничения

Британски авиолинии и туристически компании възнамеряват за сряда протестни дейности с претенции държавното управление да облекчи седмици преди пика на летния сезон, предава БНР.

Авиолиниите и туристическите компании, които са на ръба на банкрута поради пандемията, обезверено се пробват да избегнат още едно изгубено лято поради.

Със строгите условия за карантиниране, които още са в действие обачеq това наподобява все по-вероятно.

Най-голямата европейска бюджетна авиолиния „ Райънеър “ и Групата Manchester Airports предишния четвъртък внесоха правосъден иск държавното управление да облекчи ограниченията преди началото на най-изгодния финансово сезон.
 Без маски в Нидерландия Без маски в Нидерландия
От другата седмица защитните маски за лице към този момент няма да бъдат наложителни на множеството места в Нидерландия, като дружно с това влизат...

В сряда, 23 юни, водачи, бордови личен състав и туристически сътрудници ще се съберат пред Уестминстър в централен Лондон и по летища в цялата страна в опит да получат поддръжка за техните претенции.

Британската авиация е наранена по-сериозно от пандемията от европейските, съгласно данни, оповестени през днешния ден от Асоциацията на английските водачи. Данните демонстрират, че броят на излитащите и кацащите самолети в Обединеното кралство при започване на месеца са били с 73% по-малко, в сравнение с преди пандемията, което е най-големият спад в Европа.

Генералният секретар на Асоциацията Брайън Стратън съобщи, че желае държавното управление да отвори американските и европейските туристически дестинации, които блокира без предоставени ясни доказателства за решението.

Повече от 45 000 работни места към този момент бяха изгубени в авиационната промишленост, което значи, че други към 860 000 в авиацията и туристическия бранш към момента оцеляват единствено с помощта на схемата на държавното управление за стартиране в насилствен отпуск.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР