Британската звезда Лорел признава, че едва наскоро е поумняла“, за

...
Британската звезда Лорел признава, че едва наскоро е поумняла“, за
Коментари Харесай

Наградите BRIT трябва да извървят дълъг път по пътя към равенството, казва Лоръл

Британската звезда Лорел признава, че едвам неотдавна е „ поумняла “, с цел да види неравенствата, пред които са изправени дамите в музикалната промишленост.

29-годишната руса бомба, която разделя времето си сред родната си Англия и дома си в Лос Анджелис, сега прави талази в музикалната промишленост с най-новия си сингъл, Wild Things. Родената в Саутхемптън Лоръл също подразни датата на издаване на идния си албум PALPITATIONS, който е плануван за стартиране на 14 юни.

През последните години събития като премиите BRIT и премиите Грами провокираха разногласия заради неналичието на представителството на дамите, само че певицата има вяра, че до момента в който промишлеността е на прав път, към момента има „ дълъг път “ напред.

Говорейки извънредно за Mirror, Лоръл сподели: „ Това е толкоз значимо и е забавно. През по-голямата част от живота ми са ми задавали този въпрос за равенството и по какъв начин се усещам като жена в промишлеността. Трябва да кажа, че в никакъв случай не съм се чувствала по този начин, като че ли са се отнасял...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР