Британската звезда Ели Голдинг се завърна с петия си студиен

...
Британската звезда Ели Голдинг се завърна с петия си студиен
Коментари Харесай

Да се наслаждаваме на живота и да обичаме страстно: „Higher Than Heaven“ на Ели Голдинг

Британската звезда Ели Голдинг се завърна с петия си студиен албум „ Higher Than Heaven “ – деятелен поп план, в който централно място заемат присъщите вокали на певицата.

„ Higher Than Heaven “ е отдаден на това да се любуваме на живота, да обичаме буйно и включва шлагерите “By the End of the Night ”, “Easy Lover ”, “Let It Die ” и “Like a Savior ”.

" Толкова се веселя, че най-сетне мога да споделя новата си музика със света. „ Higher Than Heaven “ не е изработен въз основата на персонални прекарвания и беше толкоз освежаващо да не преминавам още веднъж през всичко, което ми се е случило.  Надявам се всеки да вземе нещо позитивно от „ Higher Than Heaven “ - желая до момента в който слушат този албум, хората да танцуват и да се влюбят един в различен, в живота и в самите себе си ", споделя Ели Голдинг.

Ели Голдинг/ Photo credit: ANIMATO MUSIC/UMG

По-рано тази година Ели Голдинг се качи още веднъж на сцената на лондонската зала KOKO в Камдън, където завладя публиката със сет, състоящ се от предходните ѝ шлагери, последните сингли и извънредна нова музика от „ Higher Than Heaven “. През есента певицата потегля на европейското си турне, което ще стартира на 16 октомври в Дъблин.

Наред с невероятната си музикална кариера, тя е и дълготраен деятел и човеколюбец, който употребява платформите си, с цел да ангажира младежите с проблемите в света през днешния ден. През 2017 година Ели Голдинг получи премията New Voices на Организация на обединените нации и като самопризнание за нейната отдаденост стана дипломат на Организация на обединените нации за околната среда. Певицата бе определена за тазгодишния притежател на премията TIME100 Impact Award, а скоро по-късно разгласи, че е и представител на организацията за отбрана на дивата природата WWF (Worldwide Fund for Nature).

Източник: ANIMATO MUSIC/UMG, 7 април 2023 г.
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР