Британската външна министърка Лиз Тръс заяви, че е скептична по

...
Британската външна министърка Лиз Тръс заяви, че е скептична по
Коментари Харесай

Англия: Путин трябва да бъде спрян на всяка цена

Британската външна министърка Лиз Тръс съобщи, че е скептична във връзка с мирните договаряния сред Русия и Украйна и съобщи, че съветският президент Владимир Путин би трябвало да изтегли войските си, с цел да бъдат диалозите сполучливи, съобщи Ройтерс.

Тръс добави, че Путин би трябвало да бъде спрян " непременно ". " Скептична съм във връзка с мирните договаряния, до момента в който Путин към момента води война в Украйна. Той би трябвало да разгласи преустановяване на огъня и да изтегли войските си, с цел да могат тези мирни договаряния да бъдат взети насериозно ", съобщи Тръс пред телевизия Би Би Си.

" Ако не създадем по този начин, че Владимир Путин да загуби в Украйна, има възможност той да желае да продължи. Ние би трябвало да го спрем непременно ", добави тя. " Много значимо е да спрем Владимир Путин, той е действителна опасност, пред която е изправен светът. "

По-рано тази седмица английският министър на опазването на здравето Саджид Джавид още веднъж съобщи, че НАТО ще реагира, в случай че съветски ракети паднат на територията на НАТО, въпреки че добави, че такава офанзива е " доста малко евентуална ".

Когато през днешния ден беше запитана какво има поради под " непременно ", Тръс съобщи: " Трябва да създадем всичко допустимо в границите на нашите пълномощия да глобяваме съветския режим... в този момент изпращаме на Украйна оръжия за противовъздушна защита, тъй като не желаеме този спор да се задълбочи. Ето за какво в този момент би трябвало да бъдем твърди ". " И по тази причина би трябвало да работим със страните от целия свят, с някои от които няма да сме съгласни по доста, доста въпроси, само че това, по което сме съгласни с тях, е, че не можем да забележим Русия просто да прегази суверенитета на друга страна ", сподели тя.

Британският министър председател Борис Джонсън е на посещаване в Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства тази седмица, където търси благоприятни условия за увеличение на доставките на нефт на фона на покачващите се цени на суровия нефт, което се дължи на войната.
ТЕМА преди 33 минути 606 преди 46 минути 548 преди 2 часа 7113
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР