Британската тв Channel 4 ще разкаже в минисериал как руският

...
Британската тв Channel 4 ще разкаже в минисериал как руският
Коментари Харесай

Британска телевизия ще прави филм за Владимир Путин

Британската тв Channel 4 ще опише в минисериал по какъв начин съветският президент Владимир Путин е преобразил президентския пост на нуклеарна мощ, идвайки на власт с „ шпионския си занаят”.

Документалният филм е разказан като най-хубавото пояснение „ за властта на Путин и по какъв начин тя промени актуалния свят”. Ще се изследва по какъв начин „ персоналният опит на Путин е повлиял на политиката му, по какъв начин модерна Русия е основана посредством остро възприятие на изменничество, горделивост и яд и по какъв начин полезностите на Путин бяха изнесени по света – от Крим до Солсбъри (и) Вашингтон”.

„ За да се разбере какво се случва в света в този момент, би трябвало да бъде свестен Владимир Путин”, споделя изпълнителният продуцент Джеймс Роган. Не се прецизира по кое време се чака да е подготвена продукцията.

Тя обаче бе оповестена в годината, в която се означават две десетилетия, откогато Путин е във властта. Очаква се фотосите да са „ в Русия, Америка, Европа и Великобритания”.

Ще се употребяват „ личните думи на Путин”, казани „ от околните до него и най-засегнатите от дейностите му”. Това ще е „ невиждано пътешестване в мозъка на този водач от XXI век”, дават обещание от Channel 4.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР