Британската тeлевизионна водеща и YouTube влогърка - Емили Хартридж, почина

...
Британската тeлевизионна водеща и YouTube влогърка - Емили Хартридж, почина
Коментари Харесай

Известна водеща и влогърка издъхна при нелеп инцидент

Британската тeлевизионна водеща и YouTube влогърка - Емили Хартридж, умря на 35-годишна възраст, откакто катастрофира с електрически скутер. Инцидентът е станал в петък и е първият подобен за Англия, оповестява "Гардиън ".

Емили се е блъснала в камион на кръгово придвижване в югозападен Лондон.

"Здравейте на всички! Ужасно е да споделим това в Инстаграм, само че знаем, че очаквате да видите Емили през днешния ден и това е единственият метод да се свържем с всички вас едновременно. Вчера Емили претърпя случай и умря. Ние всички я обичахме и тя в никакъв случай няма да бъде забравена. Тя докосна толкоз доста животи, че е мъчно да си представим дните без нея. Емили беше доста специфичен човек ", написаха близки на Емили в профила й в Инстаграм.


Тя е една от първите звезди в обществените медии, става известна преди 7 години с видеоклиповете си "Десет аргументи, за какво... ", които показват комичната страна на актуалния живот.

След като видеата ѝ доближиха до 3 млн. гледания на месец, тя стартира да прави телевизионни излъчвания и да интервюира известни артисти, като Еди Редмейн и Хю Джкаман.


"Продуктите на микромобилността се появяват във от ден на ден страни по света и са вълнуваща иновация, за която знаем, че има търсене.
Въпреки това сигурността би трябвало постоянно да бъде нашият главен приоритет, когато се обмисля потреблението им на публични автомагистрали ", разяснява траснпортният министър Майкъл Елис.

Той уточни, че следва да се контролира потреблението на електрически скутери. В момента във Англия е нелегално да се карат както на тротоара, по този начин и на пътя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР