Британската телевизионна водеща Аманда Холдън е публикувала секси снимка, на

...
Британската телевизионна водеща Аманда Холдън е публикувала секси снимка, на
Коментари Харесай

50-г. водеща облече откровен тоалет за Великден

Британската телевизионна водеща Аманда Холдън е разгласила секси фотография, на която е запечатана в провокационен великденски тоалет и е зарадвала почитателите си. Кадърът и мненията на потребителите се появиха в нейния акаунт в Instagram.

50-годишната звезда театралничи странично пред камерата на показаната черно-бяла фотография. Аманда Холдън е избрала да облече бяло боди и е допълнила визията си с аксесоари под формата на преносима яка и маншети, както и заешки уши и опашка.

„ Честит Великден на всички “, написала е Холдън към обявата, която стана доста известна в мрежата, написа Блиц.

Феновете на водещата са оценили нейната визия в мненията. „ Какъв непредвиден кадър! Страхотна ”,„ Всички зайци ще стоят настрани. Те нямат късмет ”,„ Уау, Аманда! Изглеждаш необикновено “,„ Най-горещото великденско зайче “, пишат те.

По-рано през март Аманда Холдън показа още една фотография в прилепващ великденски тоалет, за който бе разкритикувана в обществените мрежи.

Британката е снимана е в плюшен розов костюм на зайче с къси панталонки. Потребителите се скараха на водещата за пренебрежението към вярата. „ Великден е най-важният празник в християнския календар. Такава фотосесия е обидна.”, пишат те.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР