Британската суперзвезда Адел се завърна на сцената с шоу в

...
Британската суперзвезда Адел се завърна на сцената с шоу в
Коментари Харесай

Адел пя пред 65 000 в Лондон

Британската суперзвезда Адел се завърна на сцената с шоу в Хайд парк. Над 65 000 почитатели пяха и се вълнуваха с нея, слeд като при започване на годината тя анулира плануваните концерти в Лас Вегас.

След толкоз дълго време, в което не е била на сцена, самообладанието на певицата се пропука в мига, в който излезе пред многолюдната си аудитория. „ Аз съм толкоз щастлива и е толкоз необичайно още веднъж да съм пред феновете си “, сподели Адел на първия си концерт след 5 години пауза.

В началото на годината певицата разгласи със сълзи на очи ден преди първото си шоу в Лас Вегас, че не е подготвена за изявите поради заболели от COVID-19 членове на екипа й. В телевизионно изявление за Би Би Си Уан Адел увери, че с екипа си работи извънредно настойчиво, с цел да приготвят и потвърдят нови дати за концертите в Лас Вегас.

" Трябва да се състоят тази година, тъй като имам проекти за идната година ", сподели тогава тя.

На концерта си в Хайд парк Адел съобщи, че „ доста, доста скоро " ще разгласи новите дати за изявите си в Съединени американски щати.

По време на двучасовия концерт певицата бе извънредно прочувствена от срещата с публиката, само че и очевидно облекчена от завръщането си на сцената.

„ Ставам толкоз нервна преди всяко шоу, само че обичам да съм с вас “, сподели тя и добави, че знае какъв брой доста хора са разочаровани, че не са могли да я видят в Лас Вегас, „ което е унизително за мен, само че трябваше да взема това решение “, изясни певицата.

Днес Адел още веднъж ще се качи на сцената, а по-късно, както се надяват почитателите й в Америка, ще бъде с тях и в Лас Вегас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР