Британската суперзвезда Адел съобщи през сълзи, че отлага серията от

...
Британската суперзвезда Адел съобщи през сълзи, че отлага серията от
Коментари Харесай

Адел отложи турнето си в Лас Вегас

Британската суперзвезда Адел заяви през сълзи, че отсрочва серията от концерти в Лас Вегас, които трябваше да стартират в петък. Причината за това е, че половината членове на екипажа й бяха заболели от COVID-19

" Толкова скърбя, само че шоуто ми не е готово ", сподели звездата.
Вижте Адел без грим (ВИДЕО)
Адел сподели по какъв начин наподобява без и с грим. За задачата 33-годишната певица, която от години е почитателка на очната линия, се довери на холан...
Прочети повече
" Половината от екипа ми е с коронавирус и е невероятно да завърша шоуто ", показа още тя, добавяйки, че " закъснение на доставките " също е изиграло неприятна роля в проектите ѝ.

Адел трябваше да изнесе първия от 24-те планувани концерта в хотел " Caesars Palace "  днес (21 януари).

Обявената в края на ноември поредност " Уикенди с Адел " предвиждаше певицата да изнася по два концерта всеки уикенд до април. Билетите варираха от 85 $ до 685 $, а прогнозите бяха, че Адел ще печели по над 500 000 паунда от концерт.

Това щяха да бъдат първите ѝ концерти онлайн от пет години насам. Заедно с две дати в лондонския Хайд парк това лято, това са единствените концерти, които тя е оповестила за промотиране на хитовия си четвърти албум " 30 ".
Адел ще пее в Лас Вегас
Адел разгласи началото на свои представления през уикендите в Лас Вегас, които би трябвало да стартират през новата година, заяви Би Би Си. П...
Прочети повече
Адел се извини и на почитателите, които към този момент бяха пристигнали в Лас Вегас за премиерния уикенд, написа БГНЕС.

" Извинявам се, че това е отсрочване в последната минута. Толкова съм смутена и в действителност се срамя и доста се оправдавам на всички, които са пътували ".

Преди това звездата беше принудена да анулира последните две дати от предходното си турне, на стадион " Уембли " през 2017 година, откакто повреди гласните си струни.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР