Британската система за здравеопазване - NHS, реши да издава карта

...
Британската система за здравеопазване - NHS, реши да издава карта
Коментари Харесай

Първа стъпка към COVID-паспорт? Великобритания дава карти на ваксинираните

Британската система за опазване на здравето - NHS, реши да издава карта на всеки, който се имунизира против. Този ход ускори опасенията, че това е първа стъпка към въвеждане на Коронавирус паспорт във Англия, написа 24 часа.
Депутати даже желаеха да се одобри особено законодателство, забраняващо на заведения за хранене, заведения и театри да я изискват като доказателство, че човек е предпазен от заразяване, защото сходна процедура би нарушила човешките права. Авиокомпаниите и други бизнеси обаче приветстват нейното въвеждане, тъй като могат да възстановят работата си.
 Англия стартира имунизацията против COVID-19 на 8 декември Англия стартира имунизацията против COVID-19 на 8 декември
Англия първа в Европа стартира да имунизира популацията си против COVID-19. Имунизацията стартира на 8 декември с медиците и хора...
На картата написа на кои дати са сложени двете дози на имунизацията и хората се поучават да я носят непрекъснато със себе си. От NHS изясняват, че това се прави за облекчение на жителите и е част от практиката им да удостоверяват някои имунизации и заболявания. Освен това въвеждането ѝ евентуално ще убеди в допълнение англичаните в изгодата от имунизирането.
През последните месеци броят им пораства и към този момент две трети са склонни да се подложат на инжектиране. Британски медии нарекоха започващата във вторник имунизационна акция Вакзит - отпратка, че се чака тя да даде независимост на страната сходно на Брекзит. Първите 800 000 дози от имунизацията на “Пфайзер ” и “Байонтек ” бяха разпределени сред 50-те огромни лечебни заведения, които ще ги слагат. Страната се надява да получи до края на годината още 4 млн. от поръчаните общо 40 млн.
Лондон бърза да внесе колкото се може повече дози до края на годината, тъй като се притеснява от вероятно закъснение по границата през първите месеци на идната година, в случай че не се стигне до съглашение какви ще са комерсиалните връзки сред Англия и Европейски Съюз след раздялата им следващата година. Има проект да се употребяват товарни самолети, които да транспортират фризерите с имунизацията от завода в Белгия до Острова.
.
 Ново проучване - настроенията във Англия срещу имунизациите против COVID-19 са по-леки Ново проучване - настроенията във Англия срещу имунизациите против COVID-19 са по-леки
Над една трета от популацията на Острова – към 35% от британците, споделят, че е малко евентуално да се имунизират против COVID-19,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР