Британската риалити звезда и модел Кейти Прайс избра България за

...
Британската риалити звезда и модел Кейти Прайс избра България за
Коментари Харесай

Скандален еротичен модел се мляска с новия по пистите на Банско

Британската риалити звезда и модел Кейти Прайс избра България за сантиментална почивка с новия мъж в живота си.  Красавица зарадва милионите си почитатели в обществените мрежи със фотоси по какъв начин кара ски в Банско.



Тя не показа кой ѝ прави компания в българския планински курорт, само че английските таблоиди разкриха, че това е звездата от “Женени от пръв взор ” Джон-Джо Слейтър. Даже разгласиха фотоси по какъв начин двамата се гушкат и целуват в снега.



45-годишната Прайс е известна, че рядко остава без мъж в живота си. Има пет деца, три брака и един негоден годеж. Последната ѝ дълга връзка бе с 10 година по-младия от нея Карл Уудс, който също е известна риалити звезда във Англия. Двамата бяха дружно в продължение на 3 година и дори възнамеряваха женитба, само че през предходната година се разделиха с гръм и тропот. Уудс беше задържан по сигнал, че е заплашвал годеницата си, само че по-късно освободен, тъй като обвиняванията бяха оттеглени. Сега той се опита да вгорчи зимната почивка на някогашната си половинка, като даде на таблоидите благи известия, които по думите му тя изпратила до него, до момента в който омайва 31-годишния Джон-Джо Слейтър по пистите в България.



Самата Кейти Прайс не е коментирала нищо още нито за изказванията на някогашния си ухажор, нито за фотосите с новия, което е много извънредно - от години персоналният ѝ живот е на показ. Голяма част от славата ѝ се дължи навръх това, че  употребява взрива на риалити форматите и обществените мрежи, с цел да натрупа известност, която по-късно осребрява посредством разнообразни бизнес инициативи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР