Британската радио и телевизионна компания Би Би Си съобщи, че

...
Британската радио и телевизионна компания Би Би Си съобщи, че
Коментари Харесай

Би Би Си уволни свой водещ заради секс скандал

Британската радио и телевизионна компания Би Би Си заяви, че е отстранила от работа един от своите чиновници, откакто в пресата се появиха известия, че той е направил противозаконни дейности, свързани с нецензурен фотоси на малолетна. Случаят се отнася до неназован водещ на Би Би Си.

По-рано през днешния ден The Sunday Times разгласява изказване на жена (името ѝ също не се разкрива), която твърди, че известен водещ от медията е платил на малолетната ѝ щерка 35 000 лири за интимни фотоси. По време на закупуването на фотосите момичето е било на 17 години.

Въпреки че възрастта на единодушие за интимни връзки във Англия е 16 години, Законът за протекция на детето от 1978 година категорично не разрешава правенето, съхраняването или шерването на фотоси на малолетни лица под 18 години. И е нелегално малолетно лице да дава единодушие за интимна снимка. Наказанието за нарушение на този закон е до 10 години затвор.

" Би Би Си приема всички обвинявания съществено и разполагаме със постоянни вътрешни механизми за превантивно справяне с сходни обвинявания ", се споделя в изказване на компанията. " Това е комплициран и бързо разрастващ се набор от условия и Би Би Си се пробва да откри обстоятелствата допустимо най-бързо... Можем също по този начин да потвърдим, че един от чиновниците от мъжки пол е отхвърлен от работа ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР