Британската попзвезда Зейн Малик е трогателно загадъчен в новата си

...
Британската попзвезда Зейн Малик е трогателно загадъчен в новата си
Коментари Харесай

Зейн Малик повдига завесата: Проговори за драматичната си внезапна раздяла с топ модела Джиджи

Британската попзвезда Зейн Малик е прочувствено мистериозен в новата си фотосесия за списание GQ. 25-годишният надарен артист носи някаква тайнственост в погледа си, която вълнува дамите по целия свят. На всичкото от горната страна дамите се побъркват и от обстоятелството, че Зейн демонстрира същинско пренебрежение към общоприетите правила в шоубизнеса, което си е много секси.

В изявлението Малик споделя, че не желае да слага етикет на връзките си със супермодела Джиджи Хадид, с която ту се събират, ту се разделят, защото не желае да живее съгласно упованията на хората.
Видимо Зейн желае да резервира романа си с Джиджи отвън публичния фокус, само че въпреки всичко споделя за 23-годишната дългокрака русокоска: „ Много съм признателен, че я срещнах. Тя е хиперорганизирана, откровена, положителна. “ Той даже се майтапи, че рано или късно ще я остави да ръководи финансите му, тъй като сигурно ще се оправи доста добре.
Бившият артист от групата One Direction също по този начин споделя, че Хадид му е помогнала да се пребори с безпокойството си и да огледа на славата си от позитивния ъгъл.
Джиджи и Зейн се срещнаха в края на 2015 година, като бяха гаджета над две години и даже се появиха на корицата на Vogue дружно. В началото на март т. година се разделиха, само че два месеца по-късно се появиха слуховете, че са дали нов късмет на любовта си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР