Британската полиция съобщи днес, че мъж е влязъл в заведение

...
Британската полиция съобщи днес, че мъж е влязъл в заведение
Коментари Харесай

В знак на протест срещу Израел: Мъж пусна гризачи във верига за бързо хранене във Великобритания

Британската полиция заяви през днешния ден, че мъж е влезнал в заведение на " Макдоналдс " в Централна Англия и е оставил на пода десетки живи гризачи, боядисани в цветовете на палестинския байрак, съобщи Ройтерс. По случая е почнало следствие.
Антисемитските прояви във Англия се усилиха след бомбардировките на Израел против Газа, последвани от сухопътна атака, в отговор на офанзивата на палестинската формация " Хамас " на 7 октомври. Съобщава се за принуждение, вербална експанзия и набези против имущество, както в Обединеното кралство, по този начин и по целия свят.
На видеозапис в обществените мрежи се вижда по какъв начин мъж с завит палестински байрак към главата си влиза в " Макдоналдс " в Бирмингам с кутия с гризачи, някои от които боядисани в зелено и алено, а по-късно оставя животните на пода пред уплашените клиенти. След това той извиква " Майната му на Израел ".
" Разследваме случая, откакто през вчерашния ден към 17:30 ч. в ресторант в квартал Нечелс бяха хвърлени живи гризачи ", сподели полицията в " Екс " (бившия " Туитър " ). " Разбираме паниката, която това е провокирало, и не е задоволително при никакви условия ". Полицията съобщи, че казусът се преглежда като нарушаване на публичния ред.
" Запознати сме със случилото се нощес в ресторанта ни ", сподели в изказване " Макдоналдс Англия ".
Преди две седмици " Макдоналдс Израел " съобщи, че е раздал хиляди безвъзмездни порции на израелски военни, което накара франчайзите на американския колос в някои мюсюлмански страни като Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Йордания и Турция да се разграничат от израелския франчайз. Бяха проведени огромни демонстрации в Лондон и на други места в поддръжка на палестинците с апели за прекъсване на огъня в Газа и за преустановяване на обсадата на анклава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР