Британската полиция пусна снимка на касапина Усман Хан. Двама невинни

...
Британската полиция пусна снимка на касапина Усман Хан. Двама невинни
Коментари Харесай

Изплуваха страшни подробности от миналото на касапина от Лондон бридж

Британската полиция пусна фотография на касапина Усман Хан. Двама почтени жители, инцидентни минувачи са били убити от терориста с ножа, който кла хора като като оглупял на Лондонския мост в английската столица.

През 2012 година, Хан е бил наказан за тероризъм, е бил считан за извънредно рисков нарушител.



В пандиза той си е станал непосредствен с други рискови джихадисти. Хан бил освободен, откакто се съгласил да носи електронна гривна, предава The Telegraph.

За да смекчи присъдата си, Хан се е признал за отговорен пред съда за терористичните актове, които е направил. През 2012 година Усман Хан е работил координирано с още 8 мъже, които са били част от терористична клетка на Ал Кайда.

Хан е напуснал учебно заведение, когато е бил на 16 години, с цел да гледа болната си майка в Пакистан. Когато тя умира, той се връща във Англия и стартира да проповядва коренен ислям по интернет.

Касапинът възнамерявал да употребява земя, благосъстоятелност на неговото семейство в Кашмир, с цел да построи лагер за образование на тероризъм до съществуваща джамия, с вярата да се откри законът на шариата в района.

Властите дефинираха нападението на Лондон бридж като терористичен акт.

Министър-председателят на Англия Борис Джонсън дефинира като "сериозна неточност " това, че сходен вид нарушители се пускат на независимост и е безапелационен, че би трябвало да има доста по-сериозни санкции за тях.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР