Британската полиция показа кое е момичето, убито брутално през миналата

...
Британската полиция показа кое е момичето, убито брутално през миналата
Коментари Харесай

Вижте момичето, което беше брутално убито пред мол

Британската полиция сподели кое е момичето, убито брутално през предходната седмица на паркинга пред търговски център във Англия. Инцидентът стана в графство Кент.

Младо момиче умря от раните си, откакто 25-годишен мъж преряза гърлото й след зародил скандал в автомобила. Малко по-късно той беше арестуван от полицията.

Силите за сигурност в Кент оповестиха, че са му повдигнати обвинявания за ликвидиране. Нападателят е жертвата са се познавали. Разследването по случая продължава.

Няма изясненост какво е довело до нападателните дейности на 25-годишното момче. Британските медии пишат, че жертвата Моли Макларън и Джошуа Стимпсън са били двойка.

Свидетели споделиха, че момичето е крещяло за помощ, преди да бъде убито в автомобила на паркинга. Ръцете и облеклата на нейния другар са били окървавени.

23-годишната Моли Макларън е следвала в локалния университет. Тя е била дейна в обществените мрежи и е насърчавала здравословния метод на живот и спортуването.

Близките на жертвата са шокирани от случилото се пред комерсиалния център в града. Убитото момиче се е надявало да направи кариера във фитнес промишлеността, споделят нейните близки.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР