Британската полиция обяви, че мъжът и жената, които се намират

...
Британската полиция обяви, че мъжът и жената, които се намират
Коментари Харесай

Отровените с новичок в Еймсбъри пипали замърсен предмет

Британската полиция разгласи, че мъжът и дамата, които се намират в сериозно положение , откакто са се отровили с нервнопаралитично вещество новичок в южния британски град Еймсбъри, са се изложили на токсина, откакто са пипали нечист предмет , оповестява " Ройтерс ".

" След следващи проби на проби от пациентите, ние към този момент знаем , че те са били изложени на нервнопаралитичното вещество след пипането на нечист предмет ", показаха от полицията в Лондон в изказване.

 Русия би трябвало да изясни отравянето с новичок, настоя Англия
Русия би трябвало да изясни отравянето с новичок, настоя Англия

" Напълно недопустимо "

" Детективите работят колкото е допустимо по-бързо и колкото е допустимо по-усърдно, с цел да разпознават източника на замърсяването ", прибавиха от полицията.

Двойката британци - 45-годишният Чарли Роули и 44-годишната Даун Стърджис, бяха открити колабирали в къща в британския град Еймсбъри, графство Уилтшър, в събота.

 Русия скастри
Русия скастри " мръсните политически игри " на Англия, желае опрощение

Трябвало да си сътрудничат с Русия

Това е втори случай на натравяне с новичок във Англия, откакто на 4 март някогашният съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха открити припаднали на скамейка пред търговски център в град Солсбъри, който се намира на 12 км от Еймсбъри.

Новият случай стана мотив още веднъж да прехвърчат искри сред Англия и Русия, като английските управляващи настояха Москва да изясни отравянето с новичок .

 В Русия оповестиха за
В Русия оповестиха за " антируска PR нервност " отравянето с новичок във Англия

Британските управляващи я създавали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР