Британската полиция е разговаряла с принц Филип, след като съпругът

...
Британската полиция е разговаряла с принц Филип, след като съпругът
Коментари Харесай

Принц Филип заснет да кара без колан, британската полиция разговаря с него

Британската полиция е разговаряла с принц Филип, откакто брачният партньор на кралица Елизабет II беше сниман да кара без колан. Това стана единствено два дни откакто принц Филип бе участник в автомобилна злополука, съобщи Асошиейтед прес.

Снощи полицията в графство Норфолк съобщи, че " на лидера са били дадени съответните рекомендации ".

На фотография, оповестена през вчерашния ден от английските медии, 97-годишният Филип кара нов " Ленд Роувър " покрай кралската резиденция в Сандрингам.
97-годишният принц Филип се възвръща от напрежението след злополука Автомобилът му се сблъска с друга кола и се прекатурна, той е незасегнат, а шофьорката на другия автомобил е с засегнато коляно
В четвъртък Филип шофираше различен автомобил, когато се оказа участник в сериозен конфликт на пътя, при който двама души в другата кола получиха леки пострадвания. Произшествието към момента се проверява и никой не е бил задържан или упрекван.

Бъкингамският замък съобщи, че Филип има годна шофьорска брошура. Във Англия няма горна граница за възрастта на водачите, напомня АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР