Британската певица Адел се сдоби с имение в Калифорния, след

...
Британската певица Адел се сдоби с имение в Калифорния, след
Коментари Харесай

Адел купи имение от Силвестър Сталоун за 58 милиона долара

Британската певица Адел се снабди с имение в Калифорния, откакто купи голям парцел от американския артист Силвестър Сталоун. Според таблоида The Sun цената на парцела, който се намира в Бевърли Хилс, е 58 милиона $.

Първоначално Слай бе оповестил къщата за 110 милиона $, само че при тази цена нямаше никакъв интерес и не се откри покупател.

През май предходната година Сталоун понижи цената на имението до 85 милиона $, а по-късно падна и до цената, която Адел е посочила, че е подготвена да заплати.

Имотът е ситуиран върху 1,4 хектара земя. Основната къща, издигната през 1994 година, разполага с шест спални и девет бани, всекидневна е с аспект към известния Родео Драйв, има киносалон и домакински фитнес.

Луксозната родителска спалня разполага със сауна, парна баня и кабинет с тераса.

Имотът се състои още и от двуетажна къща за посетители с две спални и изцяло оборудвана кухня. Освен това има плувен басейн, спа център, поляна за голф, гараж за осем коли и арт студио.

Адел към този момент има парцели в Лондон и Лос Анджелис на стойност към 47 милиона $. Общото положение на 33-годишната изпълнителка се прави оценка на 188,5 милиона $.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР