Британската певица Адел е подала молба за развод със съпруга

...
Британската певица Адел е подала молба за развод със съпруга
Коментари Харесай

Адел се развежда

Британската певица Адел е подала молба за бракоразвод със брачна половинка си Саймън Конецки, заяви BBC като се базира на " правни документи, подадени в съда в Лос Анджелис ".

Новината е доказана от техен представител, който разгласи, че двойката е взела " решение да отглежда сина си дружно и с обич ". Адел е дружно с капиталовия банкер Конецки от пет години, като през 2012 двамата станаха и родители на наследник.

Двойката подписа бракна загадка гала през 2016 година, само че за сватбата се разбра едвам на церемонията за връчването на премиите " Грами " през 2017 година, когато Адел благодари обществено за поддръжката на колегата си като го назова " моя брачен партньор ".

Най-продаваната певица, родена в Лондон, е известна с извънредно сполучливите си албуми " 19 ", " 21 " и " 25 ", покорили голям брой ранглисти. Неотдавна се появиха догатки, че 31-годишната Адел работи над нова музика, откакто бе снимана да влиза в звукозаписно студио в Ню Йорк Сити през март.
45-годишният Конецки напуща работата си в " Леман брадърс " през 2005 година и основава компанията за вода Life Water. Фирмата и нейният сътрудник Drop 4 Drop, които се занимават с благотворителна активност, настояват, че " финансират планове за чиста вода по цялото земно кълбо ". В изявление за " Мениджмънт тудей " през 2012 година Конецки споделя: " Първоначално бях капиталов банкер в " Леман брадърс " и се справях добре и печелех доста пари, само че ми писна от този лаком и подкупен свят. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР