Британската опозиционна Лейбъристка партия води на управляващата Консервативна партия с

...
Британската опозиционна Лейбъристка партия води на управляващата Консервативна партия с
Коментари Харесай

Британските лейбъристи водят с 33% пред управляващите консерватори

Британската опозиционна Лейбъристка партия води на ръководещата Консервативна партия с 33 % в настройките за гласоподаване, излиза наяве от социологическо изследване на " Югав ", оповестено през вчерашния ден и представена от Българска телеграфна агенция.

Тази преднина е невиждана за изследване на " Югав ”. Тя също по този начин е и най-силният резултат, който е отбелязвала която и да било партия в изследвания, оповестени след края на 90-те години, акцентира социологическата организация.

По-рано през вчерашния ден английският министър председател Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в направи изказване в отбрана на проекта си за стопански напредък, откакто огромните понижения на налози, оповестени предходната седмица, понижиха цената на английската лира и на държавните облигации.

Съгласно изследването на " Югав ", осъществено в сряда и през вчерашния ден, 54 % от интервюираните са декларирали, че поддържат лейбъристите, а 21 % са споделили, че симпатизират на консерваторите.

В изследването са взели присъединяване над 1700 британци.

На фотографията: Киър Стармър (лидерът на лейбъристите)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР