Британската моделка и бивша вокалистка на Спайс гърлс Виктория Бекъм ...

Британската моделка и бивша вокалистка на Спайс гърлс Виктория Бекъм

Виктория Бекъм разкри тайната на дългия и щастлив брак с Дейвид

Британската моделка и някогашна вокалистка на „ Спайс гърлс ” Виктория Бекъм разкри тайната на щастливия брак с футболната легенда Дейвид Бекъм. 47-годишната Бекъм приказва за връзката си със брачна половинка си в стратегията Good Morning America, която беше оповестена в YouTube.

Виктория Адамс и Дейвид Бекъм се ожениха през 1999 година, а през юли 2021 година отпразнуваха 22-ата годишнина от брака си. През това време те стават родители на четири деца. По време на стратегията тя приказва за това по какъв начин двойката съумя да остане дружно толкоз години.
 Тази котка безусловно подлуди обществените мрежи Тази котка безусловно подлуди обществените мрежи
„ Котаракът бедняк “, чието „ работно място “ е на пътеката за храна за домашни любимци на маркет в истанбулския Кад...

„ О, Боже, съпружеска мъдрост, допускам. Не знам. Винаги сме се подкрепяли доста. Винаги сме се забавлявали, а той е елементарно прелестен татко и брачен партньор “, сподели Виктория.

Виктория и Дейвид не престават да си дават трогателни дарове и постоянно пишат самопризнания за обич в обществените мрежи. „ Обичам те, Дейвид. Ти си прелестен брачен партньор “, написа недавна Бекъм.

В ефира тя отговори и на въпроса за вероятно завръщане на сцената. " Успехът на „ Спайс гърлс ” е голям... Но мисля, че дните на кариерата ми като певица са зад тила ни ", сподели Бекъм.

По-рано американската актриса Джулиан Мур разкри тайната на 17-годишния благополучен брак с режисьора Барт Фрейндлих. Тя има вяра, че съпрузите би трябвало да се забавляват дружно.

Източник: actualno.com