Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че ако парламентът в

...
Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че ако парламентът в
Коментари Харесай

Тереза Мей: Може никога да не напуснем ЕС, ако парламентът отхвърли сделката

Британската министър-председателка Тереза Мей сподели през днешния ден, че в случай че Народното събрание в Лондон отхвърли нейното съглашение за Брекзит идната седмица, " може в никакъв случай да не напуснем Европейски Съюз ", съобщи Асошиейтед прес.

" Англия ще бъде изправена пред продължителна неустановеност и може в никакъв случай да не напусне Европейски съюз, в случай че законодателите идната седмица гласоподават против договорката за овакантяване, контрактувана с Брюксел, сподели Мей. " Подкрепете я и Обединеното кралство ще напусне Европейски Съюз, отхвърлете я и никой не знае какво ще се случи ", сподели министър-председателката в тирада в Гримсби, Източна Англия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Мей добави: " Може по този начин и да не напуснем. Единственото несъмнено нещо ще е продължителна неустановеност. Още месеци ще спорим за Брекзит, а вместо това бихме могли да се съсредоточим върху възстановяване на нашето опазване на здравето, учебни заведения и общности ", предизвести Мей, представена от Ройтерс.

Мей сподели още, че Европейски Съюз и английските договарящи би трябвало да дадат " още един подтик " за превъзмогване на опасенията, които пречат на членовете на английския парламент да поддържат съглашението за овакантяване, контрактувано предходната година ".

" Затова дано не се въздържаме. Нека създадем това, което е нужно, тъй че законодателите да поддържат договорката във вторник ", сподели Мей в Гримсби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР