Британската медия Daily Star публикува разказ на очевидец на първото

...
Британската медия Daily Star публикува разказ на очевидец на първото
Коментари Харесай

Хвърлете поглед на първото секс парти с роботи в Лондон СНИМКИ 18+

Британската медия Daily Star разгласява роман на свидетел на първото секс празненство с роботи в Лондон. Той споделя с детайлности за странното преживяване. Вижте цялата му история:

"Валеше мощен дъжд в северен Лондон, когато приятелката ми видя синя неонова светлина в далечината. Отидохме и почукахме на врата, само че никой не ни отвори.

Бутнахме вратата и зад нея ни посрещна жена с обръсната глава, след което я попитах: "Това ли е секс празненството с роботи? ". Тя даде позитивен отговор и ни сподели в каква посока да тръгнем, с цел да изживеем една от най-необикновените нощи в живота си.


Бяха ми споделили, че ежедневното облекло е неразрешено, по тази причина бях поставил кожен панталон, светлоотразителна жилетка и очила, които светят в тъмното.

Едрогърди и доста татуирани мъже в кожа ме посрещат, с цел да сканират билетите ни и да ревизират дали облеклото ни е в сходство с дрес кода "sex tech ".

Те ни насочиха към каюти, където по стените пишеше прецизните правила, които включваха цялостно запрещение на мастурбацията.
Друг ми сподели, че това "не е просто секс празненство, а е техно секс празненство ", до момента в който още един мъж настояваше да няма кръв и игли.

Диджеят седеше зад висок пулт и пускаше толкоз тежка техно музика, че беше невероятно да проведеш диалог. Ако двама непознати решат, че желаят да спят дружно, няма по какъв начин да си разменят каквито и да е било реплики.



Пияни двойки се отправяха към ъглите на клуба и започваха да си правят работата без да им пука изключително от близките.

Организаторите на празненството очевидно са желали гостите да бъдат тясно свързани с "техно заниманието " и по тази причина са поставили този код за обличане.

Основната атракция на събитието бе секс куклата на колоса по роботика RealDoll, който през последните години работи върху основаването на секс робот, който да флиртува с същински хора.



Куклата лежеше на диван в стаята за игри, а хората не спираха да я пипат и да й въртят главата. Позицията на извитото й тяло и даваше опция на посетителите да избират сами позата за секс.

Изскачащите от блузата гърди на робота радваха минаващите около, до момента в който не бе вдигната и занесена в прилежащата стая зад затворени порти. Приятелката ми и аз отидохме в прилежащата стая, където видяхме мъж, облечен в латексов костюм да си пали цигара.



Но може би най-шокиращото беше в идната стая. Мъж, на име Джо, асистираше на куклата да се изправи и до момента в който тя говореше, той седна до нея и хвана ръката й. Това накара всички в стаята да издигнат вежди от изненада, беше необичайно даже за секс празненство.

Електрическата секс играчка мърдаше и говореше, несъмнено, следена от мъжа до нея. Можех да се закълна, че беше толкоз щастлива, колкото и мъжът.

Има секс кукли, на които се редят дами на опашка, с цел да вършат едно и също нещо. Няколко двойки се затвориха в прилежащата стая. Ние с приятелката ми в никакъв случай не сме си падали по оргиите и се оттеглихме в стаята за релакс. "

Производители настояват, че 2020-та година ще даде началото на една нова епоха, в която ще преобладават роботите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР