Британската марка мотоциклети Royal Enfield, ще присъства за първи път

...
Британската марка мотоциклети Royal Enfield, ще присъства за първи път
Коментари Харесай

Британските мотоциклети Royal Enfield дебютират в България

Британската марка мотоциклети Royal Enfield, ще участва за първи път на ревю в България – по време на Moto Expo 2019 (10-14 април зала Асикс Арена София, някогашна Фестивална) и ще показа новите си модели: Continental GT 650 и Interceptor 650, дружно с класическия Bullet 500.

Изцяло създадени в новия софтуерен център на Royal Enfield в Лестършър, Англия, издигнат единствено за 11 месеца от индийските притежатели на марката– Eicher motor Co.


RE е една от най-старите марки мотоциклети, водеща началото си през далечната 1901 година, създавани без спиране до през днешния ден и в процеса си на световно разширение, ще бъде и за напред, една от най-иновативните марки в междинния сегмент, запазващи качеството и изчистения банален тип на продуктите си. " В един свят, в който на продуктите е заложено планувано остаряване, ние от Royal Enfield разчитаме напълно на целенасоченото дългоденствие ", споделя Руди Сингх, началник на компанията.

All-Express показва цялата гама на Dunlop

Също по време на мотоциклетното ревю Moto Expo 2019 главните вносители на Dunlop за България All-Express ще покажат най-новите си модели за настоящия сезон. Със своята близо 130 годишна история, Dunlop са се потвърдили като един от най-успешните производители на надеждни гуми освен в надпреварите по мотоциклетизъм на писта, само че и в мотокроса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР