Британската марка Debenhams напуска страната ни и "България мол", в

...
Британската марка Debenhams напуска страната ни и "България мол", в
Коментари Харесай

Английската марка Debenhams напуска България мол и страната


Британската марка Debenhams напуща страната ни и "България мол ", в която оперира до неотдавна. Това научи "Скандал " от чиновници на магазина.

Debenhams е основан през 1778 от господин Флинт и господин Кларк, в Лондон. Debenhams се е развивал с годините и е придобил името на повсеместен магазин в градовете в цяла Англия. Компанията продава артикули под редица търговски марки, които има. Debenhams предлага необятна гама от открояващи се марки, измежду които дизайнерските линии на създатели като J by Jasper Conran и Star by Julien MacDonald. В Debenhams има всичко под един покрив, в това число най-новата мода за цялото семейство и стилни аксесоари за вашия дом.

Компанията оперира 167 магазина като в това време разполага с 61 франчайз магазини, работещи в други страни, в това число Филипините, а от декември 2012 година и в София.

Мол „ България “ бе открит персонално от президента Росен Плевнелиев през 2012 година Той не е правил това за нито един от другите столични търговски центрове. Банковата сметка на някогашния предприемач бе напълнена от продажбата на Бизнеспарк София, стихотворец от компанията „ Лендмарк “. „ България мол “ е план на същата компания, която е станала владеене на холдинга „ Алфа дивелъмпмънтс “, преименуван на „ Лендмарк холдингс “. Неин действен началник е шефът и на така наречен „ компания – майка” Алфа Финанс Холдинг, която пък е благосъстоятелност на обвинения предприемач Иво Прокопиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР