Британската луксозна модна къща Burberry намали прогнозата си за печалбата

...
Британската луксозна модна къща Burberry намали прогнозата си за печалбата
Коментари Харесай

Burberry предупреждава за удар върху печалбите, тъй като търсенето на луксозни стоки се забавя

Британската първокласна фешън къща Burberry понижи прогнозата си за облагата за цялата година след слабия интервал на коледна търговия, изпращайки акциите на групата надолу с повече от 10 % в петък.

През ноември компанията предвижда, че поправената оперативна облага може да бъде в „ долния край “ на своя планиран диапазон от £552mn до £668mn.

В петък Burberry сподели: „ Преживяхме по-нататъшно закъснение през нашия основен декемврийски интервал на търговия и в този момент чакаме резултатите ни за цялата година да бъдат под предходните ни насоки. “

Това в този момент чака поправената оперативна облага за финансовата година до март да бъде в диапазона от 410 милиона до 460 милиона английски лири.

Burberry е измежду фирмите, мощно наранени от взрива на продажбите на първокласни артикули, който доближи своя връх по време на пандемията, изпуска въздуха. Най-големите играчи в промишлеността, в това число Richemont и LVMH, предизвестиха или за спад в продажбите, или за закъснение на растежа пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР