Британската кралица свиква днес среща с най-висшите представители на кралското

...
Британската кралица свиква днес среща с най-висшите представители на кралското
Коментари Харесай

Бъдещето на Меган и Хари ще се решава на кралска среща

Британската кралица привиква през днешния ден среща с най-висшите представители на кралското семейство - за разискване на бъдещата роля на херцога и херцогинята на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл, които оповестиха предходната седмица, че имат намерение да се откажат от финансовите си привилегии, произлизащи от високата им позицията в монархията.

Кралица Елизабет Втори е поканила във фамилното имение Сандрингам принц Хари, брат му принц Уилям и техния татко и неин наследник принц Чарлз, а Меган Маркъл ще се включи в полемиките по телефона от Канада. Херцогът и херцогинята на Съсекс изненадващо оповестиха, че ще се отдръпват от част от отговорностите си и ще се стремят към финансова самостоятелност.

Не се вършат догадки дали на срещата ще бъде реализирано някакво решение, само че кореспондентът на Би Би Си по въпроси на кралското семейство Джони Даймънд съобщи, че очакванията са да бъде набелязани последващи стъпки за установяване на новите бъдещи връзки на двойката с кралския двор, съобщи БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР