Британската кралица няма да вземе участие в срещата на високо

...
Британската кралица няма да вземе участие в срещата на високо
Коментари Харесай

Елизабет Втора няма да отиде на срещата в Глазгоу за климата

Британската кралица няма да вземе присъединяване в срещата на високо ниво за климатичните промени в Глазгоу след здравна рекомендация, оповестиха от Бъкингамския замък.

95-годишната Елизабет Втора мина рутинна здравна инспекция в болница предходната сряда, откакто анулира визитата си в Северна Ирландия. На идващия ден от Бъкингамския замък оповестиха, че кралицата с огромна принуда се е съгласила да се вслуша в съвета на лекарите да си даде отмора няколко дни.

Вчера тя възобнови публичните си задължения с видео среща от двореца Уиндзор с посланици на други страни. Елизабет Втора бе показана усмихваща се пред камерите по време на диалози с посланиците на Южна Корея и на Швейцария.

От Бъкингамския замък оповестиха, че кралицата с огромно страдание е взела решение да не върви за срещата в Глазгоу, само че тя ще направи нейното послание към делегатите посредством авансово изработен запис на 1 ноември.

Кореспондент на Би Би Си по въпроси на кралското семейство разяснява, че е доста евентуално в бъдеще от ден на ден да виждаме монарха единствено посредством видео връзки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР