Британската кралица Елизабет Втора, която бе принудена да пропусне традиционното

...
Британската кралица Елизабет Втора, която бе принудена да пропусне традиционното
Коментари Харесай

Кралицата изненадващо се появи на конно състезание в Уиндзор СНИМКА

Британската кралица Елизабет Втора, която бе принудена да пропусне обичайното публично разкриване на Народното събрание по-рано тази седмица, се появи обществено и участва на конно шоу покрай дома си, съобщи Ройтерс.

Тя пропусна тържествената сесия на Народното събрание във вторник поради " епизодични проблеми с подвижността ", съгласно известие на Бъкингамския замък.

Кралицата рядко се появява обществено, откакто през октомври м.г. беше настанена в болница за една нощ поради неуточнено заболяване. След хоспитализацията лекарите й предложиха отмора. Оттогава тя извършва отговорностите си отдалечено или персонално от замъка Уиндзор, където живее.

Днес обаче кралицата бе снимана да се усмихва щастливо от пътническата седалка в автомобила си " Рейнджър роувър ", до момента в който следи някои от конете й, участващи в шоуто, провеждано на територията на нейния палат.



По-късно Елизабет Втора зае място на трибуните, приветствана от тълпата. Тя се придвижваше благодарение на бастун.

По време на конното шоу в Уиндзор, което стартира в четвъртък и ще продължи до неделя, ще се организира и спектакълът " Галоп през историята ". В него ще вземат присъединяване повече от 500 коне и 1000 реализатори. Представлението е по случай на 70-ата годишнина от възкачването на престола на Елизабет Втора.

В неделя се чака английската кралицата още веднъж да се появи на трибуните. Планирано е в спектакъла да взе участие цяла плеяда от интернационалните звезди, измежду които Том Круз и Хелън Мирън.

Шоуто слага началото на празненствата за отбелязване на платинения празник от възкачването на престола на Елизабет Втора. Кулминацията им ще бъдат четиридневни тържества сред 2 и 5 юни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР